Arja Saijonmaa – Den hemliga stranden – Salaisella rannalla

Filed in Kalendarium by on 10 februari, 2014

Arja S

Arja Saijonmaa – Den hemliga stranden

Salaisella rannalla
Musiikkia, rakkautta ja omistautumista! Karismaattisena ja monipuolisena laulajana sekä kulttuurivaikuttajana tunnettu Arja Saijonmaa on tehnyt ainutlaatuisen esityksen musiikin täyttämästä elämästään. Luvassa on henkilökohtainen ja jännittävä tarina oman tien löytämisestä ja unelmien toteuttamisesta.

Esitys saa alkunsa Arjan kirjasta Nuori alaston nainen. On aikainen 1970-luku, aika jota leimaavat ideologia, poliittinen musiikki sekä vapaustaistelu. Arja saa tarjouksen osallistua kreikkalaisen maailmantähden Mikis Theodorakiksen maailmankiertueelle. Hän ottaa askeleen tuntemattomaan, ja musikaalinen matka saa alkunsa. Esityskielinä suomi ja ruotsi.

Den hemliga stranden
Musik, kärlek och engagemang! Arja Saijonmaa gör en unik föreställning om sitt musikaliska liv. Det blir en personlig och spännande skildring om att finna sin väg och om att våga leva sin dröm. Föreställningen tar avstamp i Arjas bok En ung naken kvinna. Det är tidigt 70-tal, en tid präglad av ideologi, politisk musik och frihetskamp. Arja får erbjudande om att följa med på den grekiske världsstjärnan Mikis Theodorakis världsturné. Hon tar steget och kastar sig rakt ut i det okända. En musikalisk resa tar sin början.

Suomen-kiertue/Turné i Finland::
27.3. Espoon Kaupunginteatteri
4.4. Tampereen Työväen Teatteri
7.4. Åbo Svenska Teater
9.4. Joensuun Kaupunginteatteri
11.4. Wasa Teater

Turnéplan Sverige

Se smakprov från föreställningen på youtube

Comments are closed.

uggs canada ugg canada ugg boots uk moncler sale the north face canada