Mad House Helsinki, den första säsongen 1-29/10 Södervik, Helsingfors

Filed in Kalendarium by on 7 oktober, 2014
MH_ylabanneri_800x150px

Mad House 1:sta säsongen är en månad internationell och inhemsk performance och ny scenkonst 2-29.10 2014 i Tiivistämö, Södervik i Helsingfors. Evenemanget är det första steget mot ett permanent produktionshus för performance och ny scenkonst i Helsingfors. Programmet består av föreställningar, happenings, workshops, tankesmedja, föreläsningar, diskussioner, konserter, klubbar, filmvisningar, fester.

Mad House –projektets målsättning är ett produktionshus för performance och ny scenkonst i Södervik. Projektet drivs av en arbetsgrupp bestående av konstnärer och producenter. Mad House grundar sig på öppenhet och tillgänglighet. Under projektet ordnas evenemang och diskussioner som är öppna för hela fältet, grannskapet och alla intresserade.

Mad House 1st season is a month-long, dense, international event of live art at Tiivistämö, Suvilahti, Helsinki, on 1-29 October, 2014. The program consists of performances, demos, workshops, lectures, screenings, concerts, clubs, parties and discussions.

The Mad House project aims to create a production house for live art to Suvilahti, Helsinki, by 2017. The Mad House team is a bunch of artists and producers. The Mad House wants to function openly and transparently. During the process towards the production house we will organise several open discussions for professionals, future neighbours, and other interested people.

More information >>

Comments are closed.

uggs canada ugg canada ugg boots uk moncler sale the north face canada