Till nya och gamla samarbetsparter/Vanhoille ja uusille yhteistyökumppaneillemme!

Filed in Kalendarium by on 3 mars, 2014

Plattformen Scen utan gränser utvecklas vidare
Under tre år har Scen utan gränser arbetat för att sammanföra Finlands och Sveriges scenkonstfält. Nu utvecklas plattformen vidare och öppnar upp för nya samarbetspartners. I centrum står den tekniska utvecklingen och viljan att tillgängliggöra scenkonsten över nations- och språkgränserna inom utvecklingsområdena ny teknik, konstnärligt utbyte, interaktivitet, kompetensutveckling och ledarskap.
Information från Scen utan gränser-Rajaton näyttämö 24 02 2014

 

Rajaton näyttämö -yhteistyöfoorumia kehitetään edelleen
Rajaton näyttämö – Scen utan gränser on Suomen ja Ruotsin yhteistyöfoorumi, joka on viimeisten kolmen vuoden ajan toiminut lisätäkseen maiden välistä yhteistyötä näyttämötaiteen alueella. Nyt sitä kehitetään edelleen ja myös uudet yhteistyökumppanit toivotetaan tervetulleiksi mukaan toimintaan.
Tietoja Rajaton näyttämö -yhteistyöfoorumista -24 02 2014_fin

 

Logo

Comments are closed.

uggs canada ugg canada ugg boots uk moncler sale the north face canada