Suomen Taidepoliittinen Tapahtuma – Make Arts Policy

Filed in Kalendarium by on 21 oktober, 2014

MAP_logo

Baltic Circle -festivaali järjestää yhteistyössä Checkpoint Helsingin ja Public Movement -ryhmän kanssa taidetapahtuman, jolla halutaan herättää keskustelua suomalaisen taide- ja kulttuuripolitiikan nykytilasta ja sen mahdollisista suuntaviivoista tulevaisuudessa.
Marraskuun 10. päivä järjestettävä Taidepoliittinen Huippukokous kutsuu poliittisten puolueiden edustajat linjaamaan oman puolueensa näkemykset kulttuuripolitiikasta kevään 2015 eduskuntavaalien kynnyksellä. Huippukokouksen pohjalta työstetään Taidepoliittinen Käsikirja, analyysi suomalaisen taide- ja kulttuuripolitiikan kehityksestä ja nykytilasta. Festivaaliviikolla nähdään myös sarja suomalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden tilaustöitä, jotka käsittelevät taiteen ja politiikan monimuotoisia suhteita.

Webbpage >>

Comments are closed.

uggs canada ugg canada ugg boots uk moncler sale the north face canada