Tervetuloa meille!

Filed in Kalendarium by on 25 september, 2014

Grants now

 

Suomen ensimmäistä Säätiöpäivää vietetään 1.10. Tavoitteena on tehdä laajalti tutuksi säätiöiden työtä ja tukea taiteelle, tieteelle ja kulttuurille. Koneen Säätiössä (Tehtaankatu 21 B 49, Helsinki) on Säätiöpäivänä avoimet ovet. Kahvipannut ovat kuumana klo 12–19.

Apurahaa. Nyt -pikahaku Helsingissä ja Jyväskylässä

Apurahaa. Nyt -pikahaussa saa apurahapäätöksen saman tien! Apurahoja jaetaan pieniin, mutta rohkeisiin hankkeisiin, joiden tarkoituksena on saattaa yhteen eri alojen tutkijoita ja taiteilijoita tai muita kulttuurin kentän tekijöitä uudenlaiseen rajat ylittävävään yhteistyöhön. Sekä Helsingissä että Jyväskylässä ideoitaan pääsee esittelemään noin 20 hakijaa jonotusjärjestyksessä. Myönnettävät mikroapurahat ovat suuruudeltaan 50–500 euroa ja ne myönnetään välittömästi paikan päällä hakijan korkeintaan viiden minuutin pituisen suullisen esityksen perusteella.

Helsingissä pikahaku tapahtuu Koneen Säätiön toimistossa (Tehtaankatu 21 B 49, 00150 Helsinki) klo 12:30–15:30. Vuoronumeroiden jako alkaa klo 12. Helsingissä apurahoja myönnetään erityisesti rajoja ylittävään rohkeaan toimintaan humanistisen tutkimuksen sekä taiteen ja kulttuurin kentällä. Päätökset tekevät säätiön hallituksen jäsenet Hanna Nurminen, Ilona Herlin ja Minna Nurminen.

Jyväskylän pop up -säätiö on Agoran auditoriossa 1 (Mattilanniemi 2, 40014 Jyväskylän yliopisto) klo 16:15–18:30. Vuoronumeroiden jako alkaa klo 16. Hakemukset ovat julkisia kaikille paikalla olijoille. Etusijalla myönnöissä ovat Jyväskylän yliopiston tutkijoiden, opiskelijoiden ja muun henkilökunnan monialainen kohtaaminen. Päätökset tekevät säätiön hallituksen jäsenet Janne Kotiaho ja Markku Lonkila, jotka ovat Jyväskylän yliopiston professoreita.

To webbsite >>

Comments are closed.

uggs canada ugg canada ugg boots uk moncler sale the north face canada